Van Geel: 'Wisselvalligheid Feyenoord valt me tegen'

Van Geel: 'Wisselvalligheid Feyenoord valt me tegen'

In De Drie Van legt NUsport elke vrijdag iemand uit de voetballerij drie stellingen voor. Deze keer: Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord.

3. Feyenoord wordt snel de stabielste club van de eredivisie
"Laat ik daar maar ja op antwoorden, dat geloof heb ik eigenlijk al vanaf het begin. Eigenlijk valt het mij een beetje tegen, laat mij dan degene zijn met de kritische noot. We hebben die groep bij elkaar weten te houden in tegenstelling tot veel andere clubs. Dan verwacht ik dat we de lijn van het afgelopen jaar doortrekken en tot op heden is dat niet helemaal gebleken. Het was natuurlijk een moeilijk begin, maar daarna hadden we een serie van zestien op achttien punten. Dat ziet er dan keurig uit, de valse start was teniet gedaan."

"Dan krijg je weer wat tegenvallers met Go Ahead Eagles en Heracles Almelo, we haalden onvoldoende rendement uit die partijen. Dat was ook zo tegen AZ, maar zo'n wedstrijd kan er een keer tussen zitten. Tegen Go Ahead en Heracles mag dat niet gebeuren. We gaan nu een serie in van vijf wedstrijden en die eindspurt moeten we nu wel inzetten richting de winterstop. Dan ga ik ervan uit dat wij steeds stabieler gaan worden. Qua blessures staan we er heel goed voor. Nu is Miquel Nelom geblesseerd, maar we hebben volwaardige spelers op de bank. Wat dat betreft mogen we niet klagen. Twee jaar geleden was dat ook anders. We kunnen een wedstrijd keren en dat is wel prettig."

Lees alles extern

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties