Feyenoord moet haast maken met plannen trainingscomplex

Feyenoord moet haast maken met plannen trainingscomplex

Feyenoord lijkt haast te moeten maken met de plannen en financiering voor een nieuwe trainingsaccommodatie. De gemeente Rotterdam gaat naar verwachting begin 2015 beginnen met de bouw van Sportcampus Rotterdam op Varkenoord.

Dat zou betekenen dat de jeugdopleiding én de profs moeten verkassen, aangezien er op de plek van de huidige oefenvelden een atletiekbaan gebouwd gaat worden. De gemeente heeft 54 miljoen euro gereserveerd voor Sportcampus Rotterdam en daar zit een trainingscomplex voor Feyenoord niet in inbegrepen.

Er moet dus verhuisd worden naar het meest zuidelijke deel van het gebied. 'We gaan met de stad bespreken hoe en wanneer dit moet gebeuren', zegt algemeen directeur Eric Gudde in het Rotterdams Dagblad. 'Wat ons betreft wordt dit een integrale operatie, waarbij zowel de profs van Feyenoord als de jeugd een nieuw trainingscomplex krijgt.'

Feyenood koppelde de bouw van een nieuwe trainingsaccommodatie tot nu toe aan de bouw van een nieuw stadion, maar die gedachte lijkt de directie nu te laten varen. 'Dat geld moet dus op tafel komen, linksom of rechtsom. Waar ik dat vandaan ga halen, dat is onze uitdaging.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties