Jacht op 15-jarige talenten Kongolo en Fernandes

Jacht op 15-jarige talenten Kongolo en Fernandes

Feyenoord zag in het verleden Rajiv van La Parra, Nathan Akè, Jeffrey Bruma, Karim Rekik en Kyle Ebecilio al kiezen voor een vroegtijdig vertrek uit de jeugdopleiding op Varkenoord voor buitenlandse (top)clubs. De Rotterdammers moeten nu echter weer vrezen voor een afscheid van twee grote talenten, zo schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Rodney Kongolo wordt al langere tijd gelinkt aan Manchester City, maar het jongere broertje van selectielid Terence wist diverse andere scouts ook te overtuigen afgelopen week op het internationale Val de Marne-toernooi in Frankrijk. Daardoor zouden Paris-Saint Germain en Olympique Marseille nu ook achter de vloeiend Frans sprekende Rodney aanzitten.

Rashaan Fernandes liet ook geen onverdienstelijke indruk achter op het toernooi. Liverpool, Chelsea en Manchester City azen op de handtekening van de aanvaller. Feyenoord moet nog wachten om de speler een contractaanbieding te kunnen doen.

Lees meer over
Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties