Fotoverslag Feyenoord - HSV Hoek online

Feyenoord heeft woensdagavond in een voor de helft gevulde Kuip onbedreigd de achtste finales van het bekertoernooi bereikt. Hoofdklasser HSV Hoek wist met name in de eerste helft goed partij te bieden aan het elftal van trainer Ronald Koeman, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in de thuisploeg. Feyenoord kwam voor rust op voorsprong door een eigen doelpunt van Reguillo Vandepitte. In de tweede helft maakte Otman Bakkal zijn eerste goal van dit seizoen en Mitchell Te Vrede zijn eerste officiële treffer in het shirt van Feyenoord. Daarmee werd de eindstand bepaald op 3-0.