Mathijsen: 'Triest dat we niet meer goals maakten'

Mathijsen: 'Triest dat we niet meer goals maakten'

Joris Mathijsen was na afloop van de 3-0 overwinning op zaterdaghoofdklasser HSV Hoek verre van tevreden over het spel dat Feyenoord op de mat legde. De gelegenheidsaanvoerder vond de drie gemaakte doelpunten onvoldoende. 'Het is eigenlijk triest dat we van onze kant niet meer doelpunten maakten', zei hij voor de camera van Fox Sports.

Hoewel Feyenoord in de derde ronde van de KNVB-beker aantrad tegen een amateurvereniging verliep de eerste helft verre van vlekkeloos. 'Het was een lastige wedstrijd, maar we hebben in ieder geval gewonnen', sprak Mathijsen. 'Dat is uiteindelijk het belangrijkste.'

Hoofdtrainer Ronald Koeman wijzigde zijn normale basiself op acht posities. Enkel Samuel Armenteros, Daryl Janmaat en Miquel Nelom mochten blijven staan. Dat leidde niet tot een effectieve ploeg. 'Ik vond dat we niet scherp genoeg waren. Je moet heel blij zijn met de 1-0. We hebben te weinig kansen gecreeërd', aldus Mathijsen.

Lees meer over
Mathijsen Hoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties