Martins Indi over niveau Eredivisie: 'Het zijn incidenten'

Martins Indi over niveau Eredivisie: 'Het zijn incidenten'

Bruno Martins Indi besefte zondag heel goed dat Feyenoord weer een kans had laten liggen om de macht te grijpen in de eredivisie. Net nu het spel tegen Go Ahead Eagles vorige week hoop had gegeven, ging het thuis tegen Heracles Almelo mis.

"Ik word hier wel af en toe gek van ja. We konden bovenaan staan, maar dan moeten we wel de kansen afmaken. We moeten niet telkens hetzelfde ding blijven doen. Op een gegeven moment weet Heracles ook hoe het moet staan", legde de verdediger uit na de 2-1 thuisnederlaag.

Tot overmaat van ramp kreeg Pellè in de slotfase ook nog een rode kaart vanwege een poging tot een kopstoot. "Hij weet zelf dat hij fout is geweest, al zag ik niet wat er gebeurde. Hij had nog een voorwaardelijke straf volgens mij. Hij is onze topscorer en die raken we ook nog kwijt. Hij gaat zich verontschuldigen en dat moeten we accepteren."

Het niveau van de Nederlandse competitie lijkt alsmaar lager te worden, al is Martins Indi het daar niet mee eens. "In de eredivisie wordt goed voetbal gespeeld. Er wordt altijd lacherig gedaan, maar tactisch zijn we gewoon sterk. Het zijn incidenten."

Lees gehele interview extern

Lees meer over
Heracles Eredivisie Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties