Van Hanegem heeft geen hoge pet op van Blom

Van Hanegem heeft geen hoge pet op van Blom

Kevin Blom hoeft niet op sympathie van Willem van Hanegem te rekenen naar aanleiding van zijn optreden in De Kuip in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De Kromme verbaast zich over het niveau van de Eredivisie en denkt dat het scheidsrechterkorps meedeelt in de algehele malaise.

De fluitist trok gisteren een rode prent uit zijn borstzak toen Graziano Pellè Heraclied Mike te Wierik ter aarde liet storten. De Italiaan besloot na een korte woordenwisseling met de verdediger om mijn zijn hoofd naar voren de confrontatie aan te gaan. Blom constateerde de vermeende kopstoot en stuurde Pellè van het veld.

Van Hanegem - zelf voetballer in een tijd waar men niet schuwde om een gewricht in iemands gezicht te plaatsen - vindt het allemaal overdreven. 'De uitleg luidde dat hij een 'kopstotende beweging' maakte', zegt het Feyenoord-icoon in het Algemeen Dagblad. 'Hij raakte alleen maar lucht, maar hij maakte wel een beweging. En volgens Blom leek die beweging verdacht veel op een kopstoot. Ja, zo lust ik er nog wel een paar.'

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties