Graziano Pelle wordt gestraft voor oliedomme rode kaart

Graziano Pelle wordt gestraft voor oliedomme rode kaart

Graziano Pellè is sinds kort de nieuwe aanvoerder van Feyenoord, maar heeft deze week niet het goede voorbeeld gegeven. Woensdag stormde hij boos van het trainingsveld na een akkefietje met Samuel Armenteros en zondag kreeg Pellè in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo een rode kaart. De spits kan een straf van de KNVB, maar mogelijk ook van zijn club Feyenoord tegemoet zien.

Pellè maakte kort voor tijd een beweging van een kopstoot, al raakte hij Mike te Wierik niet. Koeman baalde van het gedrag van zijn aanvoerder en heeft laten weten dat Pellè op het matje geroepen zal worden. "Het was misschien wel zijn minste wedstrijd vandaag", zei de coach bij FOX Sports. "Hij werd vaak afgetroefd door de twee centrale verdedigers. Dan ben je niet vrij, mis je kansen en dan begint de irritatie te stromen. Dat resulteert uiteindelijk in een rode kaart."

"Hij maakte een beweging en dan is de rode kaart terecht", vond Koeman. "Daar zullen we hem morgen over aanspreken binnen de club. Dit is niet te accepteren. Hij zal door de KNVB gestraft worden. Wat wij zelf gaan doen, daar wil ik nog niet op vooruitlopen."

Klik hier om de spelers te beoordelen met een cijfer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties