'Labyad had contact met Feyenoord'

'Labyad had contact met Feyenoord'

Volgens De Telegraaf keert de bij Sporting op een zijspoor gerangeerde Labyad graag terug naar de Eredivisie. Hij beseft dat hij te vroeg naar het buitenland is vertrokken en beschouwt de interesse uit Engeland en Rusland dan ook als een laatste redmiddel. De twintigjarige Marokkaans international heeft volgens het dagblad contact gehad met Ajax, Feyenoord en Vitesse.

Labyad tekende vorig jaar zomer een lucratief contract met Sporting, dat de technicus een jaarsalaris van twee miljoen euro aanbood. In de vijfjarige verbintenis met os Leoes staat een transferclausule van vijftig miljoen euro. Het zegt veel over de verwachtingen die men van de middenvelder had. Sporting beleefde echter een rampjaar, in sportief en financieel opzicht. Tal van spelers zijn verkocht, doorlopende contracten zijn ontbonden en diverse spelers moeten met het B-elftal van de club uit Lissabon trainen zolang men niet bereid is om een salarisverlaging te accepteren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties