Van Beek: \'Het was een mooie belevenis\'

Van Beek: \'Het was een mooie belevenis\'

Feyenoord leek ondanks de nederlaag bij Ajax (2-1) opgetogen over het vertoonde spel. Trainer Ronald Koeman meende dat de mist aan het optrekken was.

Spits Graziano Pellè was het daarmee eens. "Ik ben met erg veel dingen tevreden. De eerste twintig minuten en de tweede helft met name. Het ging verkeerd tussen de twintigste minuut en de rust."

"Dat heeft te maken met ervaring. De fouten die we vandaag gemaakt hebben, mogen niet voorkomen. Ajax heeft de kwaliteit om daarvan te profiteren. Hopelijk is dit de laatste keer."

Basisdebuut eredivisie

Bij de Rotterdammers maakte rechtsback Sven van Beek zijn basisdebuut in de eredivisie. "Ajax-Feyenoord leeft enorm. Als kleine jongen heb je daar altijd van gedroomd", vertelde hij na afloop.

Echt nerveus was Van Beek niet. "Het was meer gezonde spanning. Toen de wedstrijd begon, was die helemaal weg."

Redelijk tevreden

Ook zijn directe tegenstander Viktor Fischer boezemde hem geen angst in. "Ik ken Fischer al van de wedstrijden die we met A1 tegen Ajax speelden. Ik weet wat hij kan. Ik was niet bang."

Over zijn spel was hij ‘redelijk tevreden’. "Ik heb geprobeerd mijn taken uit te voeren, zonder kunstjes. Heb een paar kleine slippertjes gemaakt. Al met al was het een mooie belevenis. Maar ik baal natuurlijk enorm dat we geen drie punten hebben. We hadden meer verdiend dan een nederlaag."

Lees meer over
Sven van Beek Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties