Co Adriaanse: \'Rek is eruit bij Feyenoord\'

Co Adriaanse: \'Rek is eruit bij Feyenoord\'

Vorig seizoen derde, het seizoen daarvoor tweede, maar na dit weekend is het volgens Co Adriaanse duidelijk: "De rek is eruit bij Feyenoord". Zondagavond stelde hij aan tafel bij NOS Studio Voetbal dat spelers als Pelle, Schaken en Immers momenteel aan hun top zitten. "Ze worden niet beter dan vorig seizoen", zei Adriaanse.

De tweede speelronde was er volgens de tafel met Jan Mulder, Marc van Hintum, Arno Vermeulen en Adriaanse vooral een van verrassende verliezers: Ajax, Vitesse en natuurlijk Feyenoord, dat volgens Van Hintum een "totale off-day" had. Mulder was nog meer uitgesproken: "Ik heb Feyenoord nog nooit zo alarmerend zien voetballen. Het was zo verschrikkelijk slecht."

Een gebrek aan agressie

Ook de verdediging van Feyenoord ontkwam niet aan de nodige kritiek. "Stefan de Vrij kan absoluut niet omgaan met de druk die hem door de media is opgelegd", zei Van Hintum, die daarbij doelde op het veronderstelde gebrek aan agressie bij de centrale verdediger. In de wedstrijd tegen FC Twente bleek dat wel mee te vallen: hij werd met twee keer geel van het veld gestuurd.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties