\'Assaidi kiest voor Queens Park Rangers\'

\'Assaidi kiest voor Queens Park Rangers\'

Oussama Assaidi is komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid in de Championship actief. Volgens diverse Britse media is de aanvaller van Liverpool akkoord gegaan met een tijdelijke verhuur aan Queens Park Rangers, dat vorig seizoen uit de Premier League afdaalde.

Een eventuele overstap van Assaidi naar the Hoops zou vervelend nieuws zijn voor onder meer Feyenoord en Anderlecht. Beide clubs hadden de 24-jarige aanvaller graag verwelkomd, maar hij geeft de voorkeur aan een nieuwe kans in het Engelse voetbal. QPR-manager Harry Redknapp was al enige tijd op zoek naar creativiteit en snelheid voor de flanken van zijn Londense elftal.

Assaidi maakte vorig jaar zomer de overstap van sc Heerenveen naar Liverpool, maar kwam in zijn eerste seizoen in Engeland nauwelijks in actie. De Marokkaans international raakte niet verder dan twaalf duels en zag hoe de club zich deze zomer versterkte met Iago Aspas (Celta de Vigo) en Luis Alberto (Sevilla).

Lees meer over
Assaidi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties