Grote belangstelling voor Feyenoord op Varkenoord

Grote belangstelling voor Feyenoord op Varkenoord

Onder grote belangstelling is Feyenoord woensdag begonnen aan de laatste trainingsweek voor de start van de competitie. Als gevolg van de huidige vakantieperiode stond het langs het trainingsveld op Varkenoord vol met honderden supporters, die aandachtig toekeken hoe de selectie van trainer Ronald Koeman een training afwerkte.

Terence Kongolo, Anass Achahbar, Lucas Woudenberg en Sven van Beek sloten tijdens de middagsessie voor het eerst weer aan bij de groep. Het viertal nam de afgelopen weken met het Nederlands elftal voor spelers onder 19 deel aan het EK in Litouwen en miste daardoor het trainingskamp van Feyenoord in Italië.

Met de jeugdinternationals weer in de gelederen stonden er voor de selectie, die ’s ochtends al een binnenprogramma in De Kuip had afgewerkt, tijdens de middagsessie enkele positiespellen op het programma. Ondertussen werden de doelmannen Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks.

In de laatste dagen voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen staan er voor Feyenoord nog drie trainingen op het programma. De eerste daarvan staat donderdagochtend op het programma. Deze is een uur vervroegd en begint daardoor om 9.30 uur.

Lees meer over
Ronald Graafland Erwin Mulder Anass Achahbar Terence Kongolo Lucas Woudenberg Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties