FC Dordrecht wil Steenvoorden als vervanger Post

dinsdag 30 juli 2013 06:45 13.429 keer bekeken 46 reacties Pro Shots

Matthew Steenvoorden kan zijn carrière vervolgen bij FC Dordrecht. De 20-jarige voetballer werd vorig jaar door Feyenoord verhuurd aan satellietclub Excelsior en maakt dit seizoen vast deel uit van de eerste selectie van trainer Ronald Koeman. Een drukbezette middelste linie duidt echter op weinig speeltijd voor de verdedigende middenvelder en FC Dordrecht ziet zijn kans schoon om Steenvoorden wederom naar de Jupiler League te halen. Dat meldt Rob van der Meer van RTV Rijnmond althans.

De tegenstander van Feyenoord in de tweede ronde van de KNVB-beker ziet in Steenvoorden de ideale vervanger van de vertrokken Danny Post, die afgelopen week VVV-Venlo versterkte. De Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2015 en het lijkt dan ook te gaan om een tweede verhuurperiode voor de Leidschendammer.

Anass Achahbar en Kaj Ramsteijn mogen de Kuip ook respetievelijk tijdelijk en permanent verlaten. Hoewel menig Eredivisionist al aan het duo is gelinkt, heeft technisch directeur Martin van Geel nimmer een voorstel ontvangen.

Gerelateerd nieuws
46 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 104 mensen actief, waarvan 73 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved