FC Dordrecht wil Steenvoorden als vervanger Post

FC Dordrecht wil Steenvoorden als vervanger Post

Matthew Steenvoorden kan zijn carrière vervolgen bij FC Dordrecht. De 20-jarige voetballer werd vorig jaar door Feyenoord verhuurd aan satellietclub Excelsior en maakt dit seizoen vast deel uit van de eerste selectie van trainer Ronald Koeman. Een drukbezette middelste linie duidt echter op weinig speeltijd voor de verdedigende middenvelder en FC Dordrecht ziet zijn kans schoon om Steenvoorden wederom naar de Jupiler League te halen. Dat meldt Rob van der Meer van RTV Rijnmond althans.

De tegenstander van Feyenoord in de tweede ronde van de KNVB-beker ziet in Steenvoorden de ideale vervanger van de vertrokken Danny Post, die afgelopen week VVV-Venlo versterkte. De Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2015 en het lijkt dan ook te gaan om een tweede verhuurperiode voor de Leidschendammer.

Anass Achahbar en Kaj Ramsteijn mogen de Kuip ook respetievelijk tijdelijk en permanent verlaten. Hoewel menig Eredivisionist al aan het duo is gelinkt, heeft technisch directeur Martin van Geel nimmer een voorstel ontvangen.

Lees meer over
Anass Achahbar Steenvoorden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties