Excelsior teleurgesteld: \'Voorlopig geen huurlingen\'

Excelsior teleurgesteld: \'Voorlopig geen huurlingen\'

Excelsior hoeft voorlopig geen huurlingen meer van Feyenoord te verwachten. Na Jordy van Deelen krijgen de Kralingers ook al niet de beschikking over linksback Lucas Woudenberg. De spelers zouden zelf afhaken, vanwege het dramatische vorige seizoen van de Jupiler League-club. 'Die jongens moeten wel zelf willen', stelt technisch directeur Martin van Geel.

'We rekenden op Van Deelen en Woudenberg, maar we kregen te horen dat zij voorlopig niet beschikbaar zijn voor ons', zegt de teleurgestelde Excelsior-directeur Ferry de Haan in het Algemeen Dagblad. 'Dat is natuurlijk frustrerend. We hebben eerder besproken wie er later waarschijnlijk in aanmerking zouden komen voor een verhuur. Nu is de situatie veranderd.'

Van Geel snapt de emoties bij de satellietclub, 'maar wij kunnen geen ijzer met handen breken', zegt hij. 'Die spelers hebben op dit moment geen goed gevoel bij Excelsior. Het afgelopen seizoen speelt daar een grote rol in.'

Het samenwerkingsverband komt voorlopig echter niet in gevaar. 'Die loopt nog twee jaar door en zullen we altijd respecteren. De onderlinge communicatie is ook prima, daar ligt het niet aan. We gaan de situatie uiteraard wel evalueren', besluit Van Geel.

Lees meer over
Excelsior
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties