Feyenoord terug op Varkenoord

maandag 15 juli 2013 12:30 13.570 keer bekeken 169 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft de training op Varkenoord hervat. Nadat de selectie van trainer Ronald Koeman zondag genoot van een welverdiende rustdag na een intensief trainingskamp in Ermelo, werden maandagochtend weer de eerste meters in Rotterdam gemaakt. Ruben Schaken trainde daar weer volledig met de groep mee. De aanvaller viel afgelopen zaterdag uit in de oefenwedstrijd tegen ASWH (0-5 winst) na een tik op zijn oog, maar had daar maandag geen hinder meer van.

Op het trainingsveld ontbraken Lucas Woudenberg, Sven van Beek, Terence Kongolo en Anass Achahbar, die vanaf aanstaande zaterdag deelnemen aan het EK met Oranje onder 19. De vier spelers verzamelden zich afgelopen zondag voor een trainingskamp in Hoenderloo. Aanstaande woensdag vertrekken ze met hun ploeg naar Litouwen, waar zaterdag de eerste groepswedstrijd wordt gespeeld tegen het gastland. Oranje onder 19 neemt het verder in de groep op tegen Portugal en Spanje.

Zonder de vier jeugdinternationals werkt Feyenoord deze week toe naar de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht, die aanstaande zaterdag wordt gespeeld. In de aanloop naar dat duel traint de selectie nog drie keer. De eerstvolgende groepstraining is aanstaande dinsdag om 14.30 uur op Varkenoord. Op donderdag en vrijdag wordt er in de ochtend getraind op het sportcomplex.
 
Feyenoord tegen FC Dordrecht wordt aanstaande zaterdag om 19.30 uur gespeeld in het GN Bouw Stadion in Dordrecht. Een dag later vindt vanaf 11.00 uur de jaarlijkse Open Dag van Feyenoord plaats in De Kuip.

 

Gerelateerd nieuws
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72608 leden - Op dit moment zijn 677 mensen actief, waarvan 167 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved