Belangstelling voor HHC Hardenberg - Feyenoord enorm groot

zondag 7 juli 2013 17:43 22.989 keer bekeken 43 reacties Pro Shots Bron: HHC-hardenberg.nl

De enthousiaste Feyenoord-commissie van voetbalvereniging Mariënberg en haar talrijke vrijwilligers zijn de dagen al aan het aftellen. De laatste puntjes worden op de spreekwoordelijke i gezet en de contouren van het prachtige affiche tussen topklasser HHC Hardenberg en volksclub Feyenoord worden al langzaam zichtbaar op het Westerpark. De thuishaven van derdeklasser Mariënberg is komende donderdag 11 juli het stralende middelpunt van duizenden voetballiefhebbers.

Met diverse sfeeracties van ondermeer FR12.nl, voorafgaand aan de wedstrijd, zal de sfeer ongekend zijn.

Ruim 3000 kaarten zijn er inmiddels verkocht, bijna de helft hiervan is online besteld via www.vvmarienberg.nl (dit kan nog tot maandag 8 juli, 22.00 uur) of bij de bekende vvk-adressen dinsdag tot 12.00 uur. Voor Feyenoord-fan Sjoerd wordt het donderdag wel een hele bijzondere dag. Hij bestelde namelijk online de 1000ste kaart en ontving uit handen van penningmeester Arjan Bolks twee VIP-kaarten. Sjoerd is vanaf half zes speciale gast bij V.V. Mariënberg en zal ongetwijfeld de handen gaan schudden van vele Feyenoord-coryfeeën.

Schatbewaarder Bolks benadrukt dat er aan de kassa op de wedstrijddag nog voldoende kaarten zijn: “Wij kunnen op het Westerpark zeker 4500 man kwijt. Wij bouwen extra tribunes en voor enkele jaren geleden hebben wij een supporterswal gebouwd die goed zicht op het veld biedt. Bovendien adviseren wij mensen in de nabije omgeving om op de fiets te komen en op tijd, om zo eventuele file rondom het sportpark te voorkomen. Het grote horeca-plein naast het voetbalveld is al vroeg open, gezelligheid voor en zekers na de wedstrijd is bij Mariënberg altijd gegarandeerd. Gelukkig lijkt het weer ook weer eens mee te werken.
Kortom, genoeg ingedriënten voor het topduel wat om 19.00 uur begint.”

De wedstrijd op het Westerpark staat onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge. Zowel Ronald Koeman alsmede HHC-trainer Marcel Groninger komen beide met hun sterkst mogelijke teams naar Mariënberg. Feyenoord met al haar sterren dus zoals Pelle, Clasie, Janmaat, Mulder, Martins Indi en De Vrij. Bestel of haal uw kaarten vandaag nog, zo’n wedstrijd wil je als rechtgeaarde voetballiefhebber toch niet missen?

Trainingstijden Feyenoord in Ermelo:
Deze week traint Feyenoord ook op ons sportpark kijk hier voor de tijden, toegang trainingen is gratis.
- Maandag 17.00 uur
- Dinsdag 10.00 uur westrijd tegen FC Horst 18.00 uur
- Woensdag 10.30 uur en 17.00 uur
- Donderdag 10.30 uur
- Vrijdag 10.30 uur

Gerelateerd nieuws
43 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72597 leden - Op dit moment zijn 592 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved