\'Pot passeert Clasie; Van Ginkel op middenveld\'

\'Pot passeert Clasie; Van Ginkel op middenveld\'

Jong Oranje speelt vandaag zijn eerste poulewedstrijd op het EK van Israël tegen de oosterburen: Duitsland. Bondscoach Cor Pot twijfelde deze week over de invulling van zijn middenveld. De trainer oefende dan ook met diverse samenstellingen op de trainingen. Jordy Clasie lijkt het kind van de rekening te worden, meent het Algemeen Dagblad.

Tot voor kort werd verondersteld dat het middenveld gevormd ging worden door achtereenvolgens Adam Maher, Kevin Strootman en Jordy Clasie. Feyenoord zou daarmee met drie spelers vertegenwoordigd zijn in het basiselftal, aangezien Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi samen in het hart van de verdediging staan.

Clasie lijkt nu echter te worden gepasseerd door Pot. De oefenmeester wilde graag wat meer fysiek op zijn middenveld en zodoende zal Marco van Ginkel vanavond mogen starten.

Vermoedelijke elf: Zoet; Van Rhijn, De Vrij, Martins Indi, Blind; Maher, Strootman, Van Ginkel; Wijnaldum, De Jong en John.

Lees meer over
Clasie Jong Oranje
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties