FBC maakt kennis met verhaal achter Olli

FBC maakt kennis met verhaal achter Olli

Ruim vijftig leden van de Feyenoord Business Club hebben woensdagmiddag een bezoek gebracht aan a.s.r. in Utrecht. Het bedrijfsbezoek stond deels in het teken van het aankomende afscheid van a.s.r. als hoofdsponsor van Feyenoord. Aan het eind van dit seizoen komt er een einde aan een samenwerking van 22 jaar tussen de club en de hoofdsponsor, die onder verschillende namen te zien was op het shirt van Feyenoord. a.s.r. heeft in de laatste maanden van dit seizoen het hoofdsponsorschap cadeau gedaan aan Diergaarde Blijdorp.

‘Welkom in de dependance van Diergaarde Blijdorp’, zei Boudewijn van Uden, directeur communicatie van a.s.r. om die reden bij zijn welkomstwoord richting de leden van de Feyenoord Business Club. Naast hem stonden twee banieren met daarop het logo van de diergaarde, met een prominente plaats voor Olli.

Van Uden ging daarna uitgebreid in op het ontstaan van de campagne. ‘We wilden als verzekeraar teruggaan naar de basis, wat wil zeggen dat we ons inzetten voor mensen die hulp nodig hebben. Ons eerste podium dat we daarvoor wilden inzetten, was het hoofdsponsorschap van Feyenoord.’

Directeur communicatie Bob Stehmann van a.s.r. stelde even later dat de campagne tot dusver zeer succesvol verloopt. ‘We zien dat de samenwerking met Blijdorp en Olli als symbool daarvan enorm aanslaan. Supporters maken hun eigen spandoek met Olli in de hoofdrol en er is zelfs iemand die een Olli-tattoeage heeft laten zetten’, vertelde hij trots, terwijl er op een groot scherm foto’s verschenen van verschillende initiatieven van supporters met Olli in de hoofdrol.

Voor commercieel directeur Mark Koevermans was het bezoek aan a.s.r. een eerste mogelijkheid om de hoofdsponsor te bedanken voor de steun in de afgelopen 22 jaar. ‘Daar zijn we a.s.r. zeer erkentelijk voor’, vertelde Koevermans. ‘Of het nu goed ging of minder goed: a.s.r. is altijd als een partner naast ons blijven staan. Daar zijn we ze eeuwig dankbaar voor. Bij hun afscheid zullen we de komende maanden nog uitgebreid stilstaan. Uiteraard zou een kampioenschap de mooist mogelijke manier zijn om afscheid te nemen, dus hopelijk kunnen we daar aanstaande zaterdag in de wedstrijd tegen Heerenveen weer een stap toe zetten.’

Lees meer over
ASR FBC
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties