Van Geel: \'We gaan met Clasie praten over Fiorentina\'

Van Geel: \'We gaan met Clasie praten over Fiorentina\'

Fiorentina heeft bij Feyenoord een bod neergelegd voor Jordy Clasie. Dat bevestigt technisch directeur Martin van Geel namens de Rotterdamse club. Het zou gaan om een bedrag van zo'n 5,5 miljoen euro, al wil Van Geel op de hoogte niet ingaan. ''Dat doe ik nooit'', zegt hij tegen NUsport.

''We gaan eens rustig met Jordy praten als hij terug is van Oranje, om te kijken hoe hij erin staat. We hebben geen haast.'' Clasie bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de wedstrijden tegen Estland en Roemenië. De 21-jarige middenvelder wordt al langere tijd gevolgd door Fiorentina, dat vierde staat in de Serie A. Clasie staat nog tot medio 2015 onder contract in De Kuip.

Feyenoord is momenteel in elk geval niet door de financiële situatie gedwongen om spelers van de hand te doen, verklaarde Van Geel afgelopen week al. "Maar het zou van naïviteit getuigen om niet met geïnteresseerde clubs te praten. Als de grote clubs uit het buitenland komen, kunnen spelers daar positief tegenover staan. Dan zullen we praten, maar dan wel omdat die speler dat wil en niet uit de gedachte dat we moeten verkopen."

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties