\'Zoveel internationals zegt iets over groei bij Feyenoord\'

\'Zoveel internationals zegt iets over groei bij Feyenoord\'

Feyenoord-trainer Ronald Koeman staat vandaag op zijn vijftigste verjaardag met een kleine groep spelers op het trainingsveld. Dit tot zijn grote voldoening.

Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi, Tonny Vilhena, Jordy Clasie en Ruben Schaken vertoeven sinds maandag bij het Nederlands elftal voor de interlands tegen Estland en Roemenie. Kelvin Leerdam en Jean-Paul Boëtius maken deel uit van de groep van Jong Oranje, dat twee oefenwedstrijden afwerkt tegen Israël en Noorwegen, dat daarvoor Harmeet Singh heeft opgeroepen.

Anass Achahbar en Terence Kongolo spelen met Oranje onder-19 oefenduels met Tsjechië en Kroatië. Koeman is een trotse trainer. 'Omdat het iets zegt over de ontwikkeling van onze ploeg. Bovendien is het goed voor de uitstraling van Feyenoord, het staat toch mooi, zo veel internationals.'

Koeman heeft er dan ook geen enkel probleem dat hij tijdelijk zoveel spelers mist. 'Die jongens zijn even in een andere omgeving, tussen de beste spelers van Nederland. Worden ze nooit slechter van, eerder beter', aldus de trainer van Feyenoord.

Lees meer over
Oranje Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties