Feyenoord-spelers aan de buis gekluisterd vanavond

Feyenoord-spelers aan de buis gekluisterd vanavond

NEC Nijmegen is voor Feyenoord morgen de eerste horde in een lange eindsprint naar een eventuele verrassende eindklassering in de Nederlandse Eredivisie. Aan het begin van het seizoen werd de doelstelling op een plek bij de eerste vijf gesteld, maar tien speelronden voor het einde van het seizoen doen de Rotterdammers nog helemaal mee in de strijd om zelfs het kampioenschap. De druk zal er morgen echter wel opzitten, want Feyenoord reist naar Nijmegen terwijl zij allang weet wat alle andere concurrenten hebben gedaan.

PSV, Ajax, FC Twente en Vitesse hebben na vanavond namelijk al allemaal hun wedstrijden in de vijfentwinstigste speelronde gespeeld. PSV neemt het om 19.45 uur op tegen degradatiekandiaat VVV-Venlo. FC Twente en Ajax staan voor een directe confrontatie in de Grolsch Veste (20.45 uur). Vitesse won gisteren al met 2-0 van FC Utrecht in een wedstrijd die werd overschaduwd met het overlijden van clublegende Theo Bos.

Huidige stand:
PSV 24-50
Ajax 24-48
Vitesse 25-48
Feyenoord 24-47
FC Twente 24-44

Lees meer over
Eredivisie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties