Feyenoord ontvangt kleine 9 ton voor jeugdopleiding

Feyenoord ontvangt kleine 9 ton voor jeugdopleiding

Roy Makaay heeft maandagavond tijdens het Goed Geld Gala van de Vriendenloterij namens Feyenoord Academy in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam een cheque ter waarde van 866.464 euro in ontvangst genomen. Het bedrag is de opbrengst over 2012 van de loten die zijn verkocht door de VriendenLoterij aan deelnemers die meespelen voor de jeugdopleiding van Feyenoord. De opbrengst van de loten voor Feyenoord is een record: nooit eerder ontving de club zo’n hoog bedrag van de VriendenLoterij. De Feyenoord Jeugdopleiding scoort met 16.500 geoormerkte loten evenals de afgelopen jaren als beste van alle Eredivisieclubs. Sinds de start van de samenwerking tussen de VriendenLoterij en de Eredivisie heeft Feyenoord 4.183.182 euro van de VriendenLoterij ontvangen.

Stanley Brard, hoofd jeugdopleiding, liet weten dat de recordopbrengst goed besteed zal worden op Varkenoord. ‘We zijn hier heel blij mee en dankbaar voor’, zegt Brard. ‘Met deze opbrengst kunnen we het programma dat wij aanbieden aan onze jeugdspelers nog verder verbeteren. Daarbij hebben wij net zoals de VriendenLoterij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Naast de spelers van het eerste elftal hebben ook de spelers van Feyenoord Academy een belangrijke rol binnen de diverse maatschappelijke projecten die Feyenoord organiseert. Op die manier willen we als club iets terugdoen voor de samenleving en onze jeugdspelers voorbereiden op hun rol en hun verantwoordelijkheid binnen de maatschappij. Mede dankzij de financiële steun van de VriendenLoterij kunnen we aan dit sociale aspect van onze opleiding blijven werken.’

Wil jij ook Feyenoords jeugdopleiding steunen en kans maken op fantastische prijzen, kijk dan op webmail.feyenoord.nl/owa/redir.aspx?c=37dbafcf4c254ada88a09b7fd35172b5&url=http://www.vriendenloterij.nl/feyenoord\"" target="\"_blank\"" title="\"http://www.vriendenloterij.nl/feyenoord\"">www.vriendenloterij.nl/feyenoord.

\

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties