\'Feyenoord toont interesse in FC Utrecht-verdediger Bulthuis\'

\'Feyenoord toont interesse in FC Utrecht-verdediger Bulthuis\'

FC Utrecht moet er ernstig rekening mee houden dat het op de laatste dag van de geopende transfermarkt flink wat spelers kwijtraakt. Linkerverdediger Dave Bulthuis is de volgende waar aan getrokken wordt. De 22-jarige Bulthuis kan op interesse rekenen van Feyenoord, Panathinaikos, Fulham, Stoke City en een Turkse club, weet Voetbal International. Het Griekse Panathinaikos valt waarschijnlijk af als het Nicky Kuiper van FC Twente overneemt.

Bulthuis sprak tijdens het trainingskamp in de winterstop met FC Utrecht over verlenging van zijn contract. Een handtekening is echter niet gezet, waardoor de Domstedelingen nu wellicht rekening moeten houden met een vertrek. Fans van het uitstekend presterende FC Utrecht zullen deadline-dag met lede ogen aanzien. Daan Bovenberg vertrekt zo goed als zeker naar NEC, terwijl Young Boys belangstelling toonde voor Alexander Gerndt. Daarentegen komt Jens Toornstra over van ADO Den Haag.

UPDATE: Dave Bulthuis staat al langer op lijstje van Feyenoord. Van Geel heeft aangegeven hem te volgen, meer niet, vooralsnog, aldus VI-verslaggever Martijn Krabbendam op Twitter.

UPDATE: Via Facebook heeft hij de Utrecht-aanhang gerustgesteld. "Voor alle duidelijkheid, ik blijf bij FC Utrecht", luidde de boodschap van de 22-jarige steunpilaar via het sociale medium.

Lees ook: Van Geel sprak met zaakwaarnemer Dave Bulthuis

Lees meer over
Jens Toornstra Bulthuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties