Tadic: \'Het gaat lastig worden tegen Feyenoord\'

Tadic: \'Het gaat lastig worden tegen Feyenoord\'

FC Twente wordt zondagmiddag door Feyenoord in de Kuip ontvangen. Aanvaller Dusan Tadic verwacht een zware wedstrijd, maar heeft vertrouwen. De Servische Tukker is samen met Luc Castaignos topscorer van de Enschedese club.

'Het gaat lastig worden tegen Feyenoord', vertelt Tadic aan Voetbal International. 'Het is een goed team, met een prachtig stadion. Daarnaast staan de supporters er ook. Ronald Koeman is een geschikte coach en Feyenoord weet bijna elke kans te verzilveren.'

De aanvaller denkt niet dat de wedstrijd tegen de Rotterdammers van cruciaal belang is voor de strijd om het kampioenschap. 'We moeten er dus voor zorgen dat ze niet scoren en daar gaan wij alles aan doen. Elke wedstrijd is belangrijk, het maakt niet uit welke. Maar wij denken niet aan verliezen.'

Twente staat momenteel één punt voor op PSV (veertig punten), aangezien de ploeg van trainer Steve McClaren gelijkspeelde tegen RKC Waalwijk toen de Eindhovenaren van PEC Zwolle verloren (1-3). Ook Ajax heeft veertig punten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties