Rustmoment voor Feyenoorders na zonnige ochtendtraining

Rustmoment voor Feyenoorders na zonnige ochtendtraining

Onder de opnieuw warme Spaanse zon in Marbella heeft de selectie van Feyenoord donderdagochtend de enige training van de dag afgewerkt. Daarbij was ook Graziano Pellè aanwezig, die een dag eerder tijdens de middagtraining nog aan de kant was gebleven. Na de ochtendsessie op het Marbella Football Center konden de Feyenoorders zich gaan richten op een vrije middag, voor de spelers een aangewezen moment om wat rust te pakken na de inspannende trainingen van de afgelopen week.


Terwijl de selectie van het Schotse Celtic, de club waartegen Feyenoord in 1970 als eerste Nederlandse club de Europa Cup 1 veroverde, op het trainingscomplex arriveerde voor hun eerste oefensessie, liet trainer Ronald Koeman zijn spelersgroep onder meer een pass- en trapoefening en een uitgebreid positiespel uitoefenen. De nagenoeg perfecte grasmat was voor de spelers de ideale ondergrond om de bal zoveel mogelijk het werk te laten doen.

\

Op hetzelfde veld als waar de doelmannen opnieuw stevig onder handen werden genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks, trainde naast Ruben Schaken ook Jean-Paul Boëtius individueel. De jonge aanvaller nam op die manier wat gas terug om zich zo voor te bereiden op de laatste twee trainingen van vrijdag en de afsluitende oefenwedstrijd tegen Club Brugge van zaterdag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties