Fysieke oefeningen tijdens middagtraining

Fysieke oefeningen tijdens middagtraining

De middagtraining van Feyenoord tijdens het trainingskamp in Marbella stond dinsdag in het teken van fysieke oefeningen. Trainer Ronald Koeman had zijn selectie in twee groepen verdeeld, die elk een hoek van het trainingsveld opzochten. Onder meer conditietrainer Toine van de Goolberg had de leiding over de fysieke inspanningen van de spelers, die naast enkele loopoefeningen ook diverse pittige rek- en strekoefeningen op een blauw matje uitvoerden.

Om de meegebrachte ballen toch niet voor niets in de tas te laten zitten, deed het grootste deel van de spelers daarna nog op ontspannen wijze wat rondo’s en passoefeningen. Terwijl de temperatuur langzaam daalde door de ondergaande zon, kwam er voor de selectie daarmee een einde aan de eerste volledige trainingsdag tijdens het trainingskamp in het Spaanse Marbella. Ook woensdag staan er voor Feyenoord twee trainingen op het programma. De ochtendsessie staat gepland om 10.45 uur, waarna de middagtraining om 16.45 uur begint. Beide trainingen vinden plaats op het Marbella Football Center en zijn openbaar en vrij toegankelijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties