Van Bronckhorst sluit aan bij selectie tijdens ochtendtraining

Van Bronckhorst sluit aan bij selectie tijdens ochtendtraining

Giovanni van Bronckhorst heeft zich dinsdagochtend bij de selectie van Feyenoord in Marbella gevoegd. De assistent-trainer was maandag vanwege verplichtingen in Nederland nog niet meegereisd naar de Spaanse kustplaats. Van Bronckhorst sloot direct aan bij de ochtendtraining van Feyenoord, die rond 10.45 uur met in totaal 24 spelers van start ging op het zonnige en warme Marbella Football Center.

Samen met assistent-trainer Jean-Paul van Gastel leidde Van Bronckhorst de pass-en trapoefening, waar in totaal twintig spelers na een uitgebreide warming-up mee aan de slag gingen. Terwijl de doelmannen onder handen werden genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks, werkte Ruben Schaken met hersteltrainer Marcel Cas aan zijn herstel. De aanvaller ging naast enkele loopoefeningen ook voorzichtig aan de slag met de bal.

\

Ook het overige deel van de selectie werkte zich met enkele conditionele oefeningen flink in het zweet, waarna de oefensessie werd afgesloten met een groot partijspel van elf tegen elf over een heel veld. Daarbij viel onder meer een fraaie treffer van Graziano Pellè te noteren, die uit de lucht kon scoren na een prachtige actie van Jean-Paul Boëtius.

\

De selectie van Feyenoord keert dinsdagmiddag terug op het Marbella Football Center, als om 16.45 uur de tweede oefensessie van de dag gepland staat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties