Perridon schenkt 50.000 euro ten bate van jeugdopleiding

Perridon schenkt 50.000 euro ten bate van jeugdopleiding

Feyenoord spreekt haar dank uit aan investeerder en ras-supporter Michel Perridon, voor een cheque van 50.000 euro ten bate van de jeugdopleiding die afgelopen vrijdag in De Kuip in ontvangst is genomen door technisch directeur Martin van Geel. Perridon vierde die dag zijn vijftigste verjaardag in De Kuip en riep alle gasten op om in plaats van een persoonlijk cadeau een donatie te doen ten behoeve van Feyenoord Academy, om op die manier de jeugd van Feyenoord een steuntje in de rug te geven. Het bedrag dat hiermee werd opgehaald werd vervolgens door Perridon zelf verdubbeld.

Van Geel nam afgelopen vrijdag de cheque van 50.000 euro namens Feyenoord in ontvangst. De technisch directeur sprak daarbij zijn dank uit aan alle genodigden op het feest en aan de jarige in het bijzonder. Via deze weg wil Van Geel nogmaals zijn dank uitspreken. ‘We zullen dit bedrag zeer goed besteden binnen onze jeugdopleiding’, zegt de technisch directeur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties