Janmaat: \'Tweede helft heb je Babel niet gezien, volgens mij\'

Janmaat: \'Tweede helft heb je Babel niet gezien, volgens mij\'

Ook voor Feyenoorder Daryl Janmaat was het zijn eerste Klassieker (2-2). De rechtsback stond tegenover Ajax-aanvaller Ryan Babel en deed het naar behoren. Al was Janmaat Babel bij het openingsdoelpunt van Christian Eriksen even kwijt. "Ik wil iedere tegenstander hard aanpakken. Ik heb hem niet veel ruimte gegeven. In de eerste helft was het even zoeken, ik zou niet doordekken, maar de tweede helft heb je hem niet gezien volgens mij", vertelt de rechtsback, in gesprek met ELF Voetbal.

"Mijn eerste Klassieker is mij prima bevallen. Het was een mooie editie die we hadden kunnen winnen. De strijd die door de supporters geleverd wordt, geeft je meer energie. Je voelt in het veld dat ze zo graag willen dat je deze wedstrijd wint. Daardoor konden we ook net een tandje erbij schakelen aan het eind", besluit Janmaat, doelend op de spectaculaire 2-2 van Graziano Pellè.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties