Immers: \'Ik heb niet slecht gespeeld\'

Immers: \'Ik heb niet slecht gespeeld\'

Feyenoord leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag tegen PSV. Ronald Koeman was na de wedstrijd niet tevreden over zijn middenveld, die volgens de oefenmeester niet in goede doen was. Lex Immers was zichtbaar verbaasd over die uitspraak. 'Zei Koeman dat ons middenveld niet in goede doen was? Volgens mij heb ik niet slecht gespeeld', zei de aanvallend ingestelde middenvelder van Feyenoord. 'Ik leed in de eerste helft maar twee keer balverlies. En in de tweede helft heb ik de buitenspelers drie keer weggestuurd', zo luidde de analyse van Immers.

PSV sloot met de winst op Feyenoord een slechte week uiteindelijk goed af. De ploeg van trainer Dick Advocaat verloor achtereenvolgens van FC Utrecht (Eredivisie) en Dnepr Dnepropetrovsk (Europa League), maar was vandaag toch een maatje te groot voor de Rotterdammers. 'Je zou verwachten dat PSV aangeslagen zou zijn, of minder fit, maar dat was niet zo. Of ik zelf 100% fit was. Ik was wel 200%.'

Lees meer over
PSV Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties