Van Geel verwacht geen transfers meer

Van Geel verwacht geen transfers meer

Martin van Geel vreest niet dat Feyenoord op het laatste moment nog een belangrijke speler zal kwijtraken. In de meeste landen is de transfermarkt momenteel gesloten, maar Russische en Turkse clubs kunnen nog steeds nieuwe spelers halen. "Zeg nooit 'nooit', maar er is geen beweging in die richting", stelt Van Geel, technisch directeur van Feyenoord, in Voetbal International.

Feyenoord raakte deze zomer belangrijke krachten als Karim El Ahmadi, Ron Vlaar en de gehuurde John Guidetti kwijt en als het aan Van Geel ligt blijft het hierbij. "Als er nu nog belangstelling loskomt, dan vragen we natuurlijk drie keer de hoofdprijs", benadrukt de sportbestuurder. "Tegen een bod van vijftien miljoen euro kun je geen 'nee' zeggen, maar daar gaan we niet van uit. Onze supporters hebben er ook recht op dat wij met een zo sterk mogelijke selectie de competitie afmaken."

De selectie van Feyenoord werd vrijdag nog versterkt met Wesley Verhoek, die werd overgenomen van FC Twente. De rechtsbuiten werd geruild voor Jerson Cabral: "Het is een transactie met gesloten beurzen en wij hebben Verhoek voor vier jaar kunnen contracteren, terwijl de verbintenis van Cabral aan het einde van dit seizoen zou aflopen en hij bij ons toch een beetje op een dood spoor zat", stelde Van Geel tevreden vast.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties