\'Pellè wordt medisch gekeurd in Rotterdam\' (update)

\'Pellè wordt medisch gekeurd in Rotterdam\' (update)

Feyenoord is dicht bij het afronden van de huurovereenkomst van Graziano Pellè (27). De Rotterdammers hopen de overgang van de spits van Parma nog donderdag af te ronden. Pellè moet in Rotterdam uitkomst bieden voor het 'spitsenprobleem'. Feyenoord had in de voorgaande duels moeite met het benutten van kansen. Bovendien hoeft voor de Italiaan geen transfersom betaald te worden en staat de aanvaller zelf open voor de gang naar De Kuip.

Pellè is een oude bekende van trainer Ronald Koeman, die als trainer van AZ al met de fysiek sterke spits samenwerkte. AZ kocht Pellè in 2007 voor zes miljoen van Lecce. De Alkmaarders verkochten hem in 2011 voor een miljoen euro aan Parma.

Overigens meent AZ nog steeds recht te hebben op tweederde van die transfersom en heeft de clubleiding inmiddels de zaak aanhangig gemaakt bij de FIFA. Over die zaak is ook tussen AZ en de Feyenoord-leiding contact geweest. De Italiaan beschikt bij Parma nog over een tot medio 2014 doorlopende verbintenis. Feyenoord hoopt donderdag de laatste formaliteiten af te ronden.

UPDATE

Volgens Leo Oldenburger, vanavond commentator bij Sparta Praag - Feyenoord, wordt Graziano Pelle volgens de laatste geruchten op dit moment al medisch gekeurd in Rotterdam. Eerder spraken enkele businessclubleden in Praag tegen de commentator al de verwachting uit dat de komst vand e spits vanavond nog officieel bekend zal worden gemaakt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties