\'Feyenoord wil vandaag komst van Pellè afronden\'

\'Feyenoord wil vandaag komst van Pellè afronden\'

Feyenoord wil vandaag, 24 uur voor het sluiten van de transfermarkt, de komst van de Italiaanse spits Graziano Pelle afronden. Daarbij heeft de club alle middelen en krachten verzameld om een deal te sluiten met zijn werkgever Parma. De transfer is nu al geruchtmakend. Pelles oude club AZ heeft de FIFA ingeschakeld, omdat er een groot financieel belang is voor de Alkmaarse club.

Pelle kan komend weekeinde al in het shirt van Feyenoord worden gehesen. Daarbij zal AZ de Rotterdammers geen strobreed in de weg leggen. "Dat willen we ook niet", zegt AZ’s algemeen directeur Toon Gerbrands. "Voor Pelle is het zelfs prachtig dat hij weer kan terugkeren in de eredivisie. Dat gunnen we hem. Maar zijn club Parma heeft ons pas een derde van de transfersom betaald, die is afgesproken bij het vertrek van Pelle naar Italië. De tweede en derde termijn van de transfersom zijn nooit overgemaakt. Parma weigert gewoon te betalen. Daarom hebben wij een zaak aangespannen tegen Parma bij de FIFA en zullen wij er bovenop zitten als er nu bedragen gaan worden betaald aan Parma."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties