Feyenoord massaal gesteund tijdens training in Praag

Feyenoord massaal gesteund tijdens training in Praag

Ruim honderd supporters hebben Feyenoord woensdag gesteund tijdens de afsluitende training in de aanloop naar de terugwedstrijd tegen Sparta Praag in de play-off ronde van de Europa League. De spelers werden na afloop van de oefensessie in de Generali Arena luidkeels toegezongen door de supporters. Zij zagen tijdens de oefensessie onder meer dat Stefan de Vrij volledig meetrainde in het stadion waar donderdag de wedstrijd tegen Sparta Praag wordt gespeeld.

Koeman had tijdens de training voor zijn selectie verschillende positie- en partijspelen op het programma staan, om zo te wennen aan de omstandigheden in het stadion in Praag. Ten opzichte van overdag was het kwik in de Tsjechische hoofdstad bij aanvang van de training om 18.30 uur al flink gedaald, waardoor de spelers nauwelijks last hadden van de warmte.

\

Verschillende spelers stonden na afloop van de training de meegereisde journalisten te woord. Joris Mathijsen liet weten dat het gevoel over de wedstrijd van donderdag goed is in de groep. ‘Dat komt voor een deel ook door de manier waarop we de thuiswedstrijd tegen Sparta Praag zijn geëindigd’, vertelde de verdediger, die de uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen Heracles Almelo miste door een schorsing. ‘Als we die lijn morgen door kunnen trekken, mogen we vertrouwen hebben in een goede afloop.’

\

Mathijsen vertelde dat hij in de aanloop naar het belangrijke treffen met Sparta Praag ook buiten het veld zijn steentje probeert bij te dragen in de groep. ‘Natuurlijk probeer ik andere jongens zoveel als mogelijk te helpen, dat wordt ook van mij verwacht’, zei de verdediger. ‘Spelers komen ook zelf naar me toe om dingen te vragen. Aan de andere kant moet ik zelf ook nog groeien in die rol. Ik moet eerst zelf presteren en helemaal mijn draai vinden, voordat ik me meer met anderen bezig kan gaan houden.’

\

De aftrap van de wedstrijd tegen Sparta Praag is donderdag om 19.30 uur in de Generali Arena. Het duel wordt rechtstreeks uitgezonden op SBS6.

Foto: Feyenoord.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties