Koeman zwijgt over vermeende interesse in Pellè

Koeman zwijgt over vermeende interesse in Pellè

De kans op de komst van een spits naar Feyenoord leek bijna nihil totdat gisteren bekend werd dat Graziano Pellè in de belangstelling zou staan van de Rotterdamse club. Martin van Geel wilde dinsdagavond al niet reageren op de vermeende interesse en ook trainer Ronald Koeman zwijgt vandaag over de mogelijke overgang van de oud-speler van AZ naar Feyenoord. Eerdere geruchten in de zomerse transferwindow werden nog openhartig ontkend dan wel bevestigd door één van beide heren, waardoor het erop lijkt dat Van Geel wel degelijk zijn pijlen heeft gericht op de inmiddels 27-jarige aanvaller.

De technisch directeur heeft nog ruim twee dagen om de transfer af te ronden. Als beide partijen er niet uitkomen dan zal Koeman het minimaal tot de winterstop moeten doen met de huidige selectie. De situatie rondom de geblesseerde John Guidetti - die bij Manchester City aan zijn herstel werkt - is dan ook weer gewijzigd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties