Toch gering aantal extra kaarten voor Praag-uit

Toch gering aantal extra kaarten voor Praag-uit

Feyenoord heeft vandaag met vertegenwoordigers van Sparta Praag en de lokale autoriteiten in Praag kunnen afspreken dat er nog een kleine hoeveelheid extra kaarten voor de uitwedstrijd op donderdag 30 augustus 2012 beschikbaar komt. Een deel van een tribune dat oorspronkelijk als buffer bedoeld was komt alsnog beschikbaar voor Feyenoord-supporters. Het gaat in totaal om 150 kaarten, waarmee het totale aantal kaarten nu op 1.400 komt. Sparta Praag komt hiermee ruimschoots tegemoet aan het verzoek van Feyenoord om meer kaarten beschikbaar te stellen dan men volgens de UEFA reglementen (5%) verplicht is. Op basis van de totale stadioncapaciteit van 18.000 had de club kunnen volstaan met 900 kaarten.

Deze laatste voor Feyenoord-supporters beschikbare kaarten gaan op donderdagochtend 23 augustus 2012 om 09.00 uur via TicketBox (dus niet via internet) in de verkoop. Het is uitgesloten dat er daarna nog meer kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar komen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties