\'Wij hebben geen recht op meer dan 1250 kaarten\'

\'Wij hebben geen recht op meer dan 1250 kaarten\'

Feyenoord ontkent dat het de mogelijkheid had om over 650 extra kaarten te beschikken voor de uitwedstrijd van de club tegen Sparta Praag. Diverse websites menen dat de Stadionclub 1900 plaatsen kon afnemen, terwijl de Rotterdammers 1250 tickets beschikbaar heeft gesteld aan haar aanhang. 'Dat is onzin. Feyenoord heeft recht op 5 procent van de stadioncapaciteit op basis van de UEFA-reglementen. Dat komt neer op 900 kaarten (5% van 18.000)', zo luidt de verklaring vanuit Feyenoord tegenover FR12.nl.

'Sparta heeft ons zelfs 1000 plaatsen toegezegd en na aandringen kunnen we nu beschikken over 1250 kaartjes. Op meer hebben we helaas geen recht'. De club vervolgt: 'Sparta verwacht bovendien een uitverkocht huis. Het duel wordt door de UEFA daarnaast betiteld als een 'high risk game', waardoor Sparta Praag genoodzaakt is om wat buffers te reserveren.'

De animo bij de Feyenoord-supporters is groot en alle kaarten zijn dan ook inmiddels uitverkocht. Sparta Praag heeft de internet-verkoop voor zitplaatsen op de thuistribune gestopt voor buitenlandse belangstellenden. Feyenoord hoopt dat supporters zonder kaarten niet afreizen naar Praag, maar velen lijken geen gehoor te geven aan deze boodschap.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties