Aanvangstijdstip Sparta Praag - Feyenoord bekend

Aanvangstijdstip Sparta Praag - Feyenoord bekend

Het aanvangstijdstip van de wedstrijd Sparta Praag – Feyenoord, in de voorronde van de Europa League op donderdag 30 augustus, is vastgesteld op 19.00 uur. Na de heenwedstrijd in De Kuip van aanstaande donderdag treedt de ploeg van trainer Ronald Koeman die avond aan voor de return in de voorronde, waarin een plaats in de groepsfase van de Europa League kan worden veiliggesteld. Het duel wordt gespeeld in de Generali Arena, het stadion dat plaats biedt aan 20.800 mensen.

De kaartverkoop voor Diamond- en Goldcardhouders is inmiddels in volle gang. Indien er daarna nog kaarten voor het uitduel beschikbaar zijn, komen vanaf woensdag 22 augustus om 9.00 uur de Silvercardhouders aan de beurt. Voor de thuiswedstrijd van komende donderdag zijn ook nog kaarten beschikbaar. Meer informatie over de kaartverkoop en de prijzen van zowel de thuis- als de uitwedstrijd is te vinden via Feyenoord.nl/tickets.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties