Vlaar maakt indruk in Birmingham: \'Wat een grote vent zeg!\'

Vlaar maakt indruk in Birmingham: \'Wat een grote vent zeg!\'

Ron Vlaar heeft in zijn eerste werkdagen bij Aston Villa een prima indruk achtergelaten. Ciaran Clark, de beoogde partner van de Nederlander in het hart van de verdediging, beschrijft de Hensbroeker op de officiële website van the Villans als a top guy. “Ik zie ernaar uit om de komende tijd met hem samen te spelen.”

Clark is met name onder de indruk van de fysiek van de Oranje-international, die met zijn 1,89 meter en tachtig kilo het nodige in de strijd te gooien heeft. “Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen hier. Hij is een grote vent zeg! Ik denk dat hij niet alleen van pas gaat komen achterin, maar dat hij ook voorin zo nu en dan zijn doelpuntje zal meepikken. Bij standaardsituaties zal hij een belangrijke rol gaan spelen.”

“Ik zou dolgraag met hem achterin spelen”, vervolgt de 22-jarige Iers international. “Een Nederlands international die erbij was op het EK. Het zou echt geweldig zijn om met hem het centrum van de defensie te mogen vormen. Dat gezegd hebbende, ben ik natuurlijk bereid om met iedereen samen te spelen. Ik wil gewoon een basisplaats veroveren.”

Lees meer over
Vlaar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties