Vlaar: \'Ik zal Feyenoord missen, als deal doorgaat\'

Vlaar: \'Ik zal Feyenoord missen, als deal doorgaat\'

De kans is groot dat Feyenoord de komende dagen afscheid moet nemen van Ron Vlaar. Aston Villa heeft concrete interesse in de verdediger en aangezien de club wil voldoen aan de gelimiteerde transfersom die in het contract van Vlaar staat, is het slechts een kwestie van tijd voordat de deal helemaal rond is. De verdediger zelf is enthousiast over de transfer, maar benadrukt dat hij Feyenoord gaat missen.

"Met Aston Villa zou een droom in vervulling gaan. Ik kijk uit naar de Premier League, maar zal Feyenoord missen. Ik voel me thuis in De Kuip, heb persoonlijk en met de club veel ups en downs meegemaakt, maar houd een warm gevoel over. Het stadion, de fans, mijn medespelers en de staf. Als de deal doorgaat, zal ik ze missen. Ik ben wel blij dat Feyenoord een mooi bedrag aan me overhoudt", zegt hij in De Telegraaf.

Naar verluidt ontvangt Feyenoord zo'n vier miljoen euro voor de 27-jarige Vlaar, die in januari 2006 overkwam van AZ. Zijn contract in de Kuip loopt tot de zomer van 2014.

Feyenoord is overigens niet van plan een vervanger voor Vlaar te halen. De club gaat de eigen talenten een kans geven. "Met Stefan de Vrij (20), Bruno Martins Indi (20), Terence Kongolo (18), Matthew Steenvoorden (19) en de van een zware knieblessure terugkerende Kaj Ramsteijn (22) hebben we vijf getalenteerde centrale verdedigers in onze selectie", benadrukt technisch directeur Martin van Geel in dezelfde krant.

Lees meer over
Vlaar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties