Feyenoord traint onder ideale omstandigheden

Feyenoord traint onder ideale omstandigheden

In aanloop naar het oefenduel van dinsdagavond tegen FC Horst heeft Feyenoord dinsdagochtend onder ideale omstandigheden een training afgewerkt. Trainer Ronald Koeman splitste de selectie na een gezamenlijke warming-up in tweeën en verdeelde de groepen over twee velden. Samen met assistent-trainer Patrick Lodewijks nam Koeman op het hoofdveld de ene groep onder zijn hoede, terwijl assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst op een ander veld met de andere groep aan de slag gingen. De omstandigheden waren daarbij met een aangename temperatuur en op ieder veld een uitstekende grasmat ideaal voor Feyenoord.

Waar er tijdens het oefenduel van dinsdagavond al topdrukte wordt verwacht op het sportcomplex van de amateurvereniging, hadden veel mensen ook de moeite genomen om de training van Feyenoord te bezoeken. Zij zagen onder meer hoe er werd getraind op standaardsituaties, waarbij de focus lag op voorzetten vanaf de zijkant.

\

Ook aanvoerder Ron Vlaar en Harmeet Singh meldden zich op het hoofdveld, om onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas een individueel programma af te werken. Kaj Ramsteijn en Kamohelo Mokotjo trainden eveneens niet met een van beide groepen mee. Zij werden onder handen genomen door fysiotherapeut Marijn Ewijk.

\

Een paar velden verderop werkte de andere groep, die bestond uit elf spelers, eerst een positiespel af. Vervolgens lieten Van Bronckhorst en Van Gastel hen een partijspel spelen, waarmee de oefensessie werd afgesloten. Feyenoord treedt vanavond om 18.00 uur aan tegen FC Horst, waarna woensdagochtend om 10.30 uur de eerstvolgende training op het programma staat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties