Feyenoord besluit eerste week met fanatieke training

vrijdag 29 juni 2012 13:11 8.337 keer bekeken 17 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft vrijdagochtend de eerste week van het nieuwe seizoen afgesloten met een fanatieke training op Varkenoord. Onder toeziend oog van enkele tientallen toeschouwers liet trainer Ronald Koeman zijn selectie na enkele loopoefeningen een grote rondo afwerken. Vervolgens stond er een uitgebreid partijspel op het programma, waar ook assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst aan meedeed.

Mitchell te Vrede ontbrak op het sportcomplex, terwijl Kaj Ramsteijn, Bart Schenkeveld en John Goossens het partijspel aan zich voorbij lieten gaan. Het drietal ging na de rondo op het naastliggende veld aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas. Giovanni van Bronckhorst speelde mee met het partijspel, waarbij het er zeer fanatiek aan toe ging en enkele fraaie doelpunten te bewonderen waren.

Maandag 2 juli staat de eerstvolgende training van Feyenoord op het programma. Die dag zullen voor het eerst de jeugdinternationals Jordy Clasie, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Kelvin Leerdam weer aansluiten bij de selectie. De oefensessie op Varkenoord begint om 10.30 uur.

Foto: Feyenoord.nl

Gerelateerd nieuws
17 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72595 leden - Op dit moment zijn 630 mensen actief, waarvan 192 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved