Feyenoord besluit eerste week met fanatieke training

Feyenoord besluit eerste week met fanatieke training

Feyenoord heeft vrijdagochtend de eerste week van het nieuwe seizoen afgesloten met een fanatieke training op Varkenoord. Onder toeziend oog van enkele tientallen toeschouwers liet trainer Ronald Koeman zijn selectie na enkele loopoefeningen een grote rondo afwerken. Vervolgens stond er een uitgebreid partijspel op het programma, waar ook assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst aan meedeed.

Mitchell te Vrede ontbrak op het sportcomplex, terwijl Kaj Ramsteijn, Bart Schenkeveld en John Goossens het partijspel aan zich voorbij lieten gaan. Het drietal ging na de rondo op het naastliggende veld aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas. Giovanni van Bronckhorst speelde mee met het partijspel, waarbij het er zeer fanatiek aan toe ging en enkele fraaie doelpunten te bewonderen waren.

Maandag 2 juli staat de eerstvolgende training van Feyenoord op het programma. Die dag zullen voor het eerst de jeugdinternationals Jordy Clasie, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Kelvin Leerdam weer aansluiten bij de selectie. De oefensessie op Varkenoord begint om 10.30 uur.

Foto: Feyenoord.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties