Selectie Feyenoord keert terug op Varkenoord

Selectie Feyenoord keert terug op Varkenoord

De Feyenoord-selectie heeft donderdagochtend voor het eerst dit seizoen op Varkenoord getraind. Nadat woensdagmiddag de eerste training van het seizoen plaats vond in De Kuip, meldde de selectie van trainer Ronald Koeman zich een dag later voor het eerst weer op het trainingscomplex. Supporters hadden daar de kans om Feyenoord voor het eerst dit seizoen in de nieuwe, donkerblauwe trainingskleding aan het werk te zien.

Waar Feyenoord woensdag voor achtduizend supporters ontspannen van start ging, werd er donderdag op Varkenoord pittig getraind. Naast diverse loopoefeningen stonden er voor de spelers ook verschillende pass- en trapvormen op het programma en een positiespel.

Bart Schenkeveld ging na de looponderdelen individueel aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas. Mitchell te Vrede, die woensdag nog deels een individueel programma afwerkte tijdens eerste training, ontbrak op het trainingsveld.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties