Selectie Feyenoord keert terug op Varkenoord

donderdag 28 juni 2012 13:59 16.986 keer bekeken 24 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De Feyenoord-selectie heeft donderdagochtend voor het eerst dit seizoen op Varkenoord getraind. Nadat woensdagmiddag de eerste training van het seizoen plaats vond in De Kuip, meldde de selectie van trainer Ronald Koeman zich een dag later voor het eerst weer op het trainingscomplex. Supporters hadden daar de kans om Feyenoord voor het eerst dit seizoen in de nieuwe, donkerblauwe trainingskleding aan het werk te zien.

Waar Feyenoord woensdag voor achtduizend supporters ontspannen van start ging, werd er donderdag op Varkenoord pittig getraind. Naast diverse loopoefeningen stonden er voor de spelers ook verschillende pass- en trapvormen op het programma en een positiespel.

Bart Schenkeveld ging na de looponderdelen individueel aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas. Mitchell te Vrede, die woensdag nog deels een individueel programma afwerkte tijdens eerste training, ontbrak op het trainingsveld.

Gerelateerd nieuws
24 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 686 mensen actief, waarvan 164 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved