\'Guidetti keert terug naar Rotterdam-Zuid\'

\'Guidetti keert terug naar Rotterdam-Zuid\'

Feyenoord heeft komend seizoen mogelijk de beschikking over twee huurlingen van Manchester City. De Engelse topclub heeft al een akkoord bereikt met technisch directeur Martin van Geel over het uitlenen van Omar Elabdellaoui, maar de supporters kunnen wellicht ook oude bekende John Guidetti weer verwelkomen in De Kuip, zo meent de Daily Mirror te weten. City wil de publiekslieveling van vorig jaar opnieuw verhuren aan Feyenoord, omdat zij denkt dat de Zweedse spits kan profiteren van nog één jaartje extra Rotterdam.

Er zijn echter ook diverse Premier League-clubs die loeren op de verdiensten van de aanvaller, die vorig jaar nog drie hattricks maakte bij Feyenoord. Newcastle United en Sunderland voegen Guidetti graag toe aan hun selectie. De speler, die bij Feyenoord in 23 wedstrijden twintig keer wist te scoren, is weer begonnen om voorzichtig te trainen met zijn personal coach.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties