Koeman: \'Voor het geld moet je niet naar Feyenoord\'

Koeman: \'Voor het geld moet je niet naar Feyenoord\'

Ronald Koeman had als trainer van Feyenoord geen rekening gehouden met de komst van Dirk Kuijt. De reservespits van Liverpool liet de leiding van de Rotterdammers maandag weten niet in te gaan op de aanbieding die Feyenoord hem onlangs deed.

Volgens Kuijt is hij nog zo fit dat hij zijn carrière graag op het allerhoogste niveau wil vervolgen. Ook het feit dat hij bij een terugkeer naar De Kuip veel salaris moest inleveren speelde een rol bij zijn beslissing.

'Jammer, al had ik toch al niet op Dirk gerekend', zegt Koeman tegen Voetbal International. 'Daarom kan je ook niet spreken van een teleurstelling. Diep van binnen wist ik dat hij niet voor Feyenoord zou kiezen. Ergens kan ik dat wel begrijpen. Voor het geld moet je niet naar Feyenoord.'

'Het gaat erom waar je prioriteiten liggen', vervolgt Koeman. 'Ik was 31 toen ik terugkeerde naar Nederland en voor Feyenoord ging spelen. Ik kon toen ook bij Barcelona spelen en tig keer meer verdienen, maar de hele familie wilde toen naar huis. Als dat bij Dirk niet zo is, heeft hij het recht te kiezen wat hij zelf wil, al had ik zijn komst wel toegejuicht. Dan waren we in een klap klaar geweest.'

Lees meer over
Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties