Warm weerzien in Marbella

2012-01-10 16:24:50 7.827 keer bekeken 31 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Op het Marbella Football Center was het dinsdag voor meerdere Feyenoorders een warm weerzien met de nodige oude bekenden. Naast Feyenoord trainen onder meer Hamburger SV en het nationale elftal van Marokko op het trainingscentrum, waardoor hoofdtrainer Ronald Koeman onder meer kort bij kon praten met Frank Arnesen, de technisch directeur van HSV en Eric Gerets, de bondscoach van Marokko.

Karim El Ahmadi liep dinsdagochtend op zijn beurt bij het betreden van het Marbella Football Center direct zijn ploeggenoten uit Nederland tegen het lijf, die twee velden verderop toewerken naar de tweede seizoenshelft. El Ahmadi schudde snel wat handen, maar moest zich daarna direct op het trainingsveld melden bij de nationale ploeg.Op het trainingsveld tussen die van Feyenoord en Marokko was het Jeffrey Bruma die met HSV aan het werk was. Toen de voormalig jeugdspeler van Feyenoord door zijn voormalige ploeggenoten op Varkenoord werd ontwaard tussen de andere spelers van de Duitse club, klonk er tot vermaak van de Duitsers een luide ‘lokroep’ van Jerson Cabral. Na afloop van de trainingen zochten de twee elkaar op, met daarbij onder meer ook Jordy Clasie en Ricky van Haaren. Bruma vertelde over het hoge niveau van HSV en liet weten blij te zijn dat het Feyenoord goed gaat.

‘Ik mag dan al even weg zijn bij Feyenoord, het blijft toch mijn club’, zei hij aan de rand van het trainingsveld. ‘Met meerdere jongens heb ik nog contact. Het is mooi om te zien dat zij zoveel kansen krijgen van de trainer. Leuk om ze hier in Marbella weer even te zien.’ Bruma speelt dinsdagavond met HSV een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag en keert donderdag terug naar Duitsland.

Gerelateerd nieuws
31 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 909 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved