'Van Geel wil Goossens naar Feyenoord halen'

'Van Geel wil Goossens naar Feyenoord halen'

John Goossens staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad vandaag te melden. De Nederlandse voetballer speelt momenteel nog bij NEC, waar hij overigens ook zijn debuut in de Eredivisie maakte. Goossens komt uit de jeugd van Ajax, maar mede door een rugblessure wist hij nooit door te breken in de eerste selectie van de club.

De 23-jarige aanvallende middenvelder lijkt overigens blessuregevoelig. In augustus raakte hij al geblesseerd, waardoor NEC hem twee maanden moest missen. Afgelopen weekend verliet hij de wedstrijd tegen Ajax voortijdig, na een kwetsuur aan zijn enkel. Het contract van de linksbenige voetballerloopt medio 2012 af, waardoor hij van een transfervrije status kan genieten.

Technisch directeur Martin van Geel ziet in Goossens wellicht de vervanger voor de vertrekkende Ricky van Haaren. Van Haaren lijkt zijn aflopende contract bij Feyenoord niet te willen verlengen. Diego Biseswar en Darley Ramon Torres lijken Feyenoord ook te verlaten. Met Ruben Schaken worden nog gesprekken gevoerd en Van Geel beslist later over het eventuele aanblijven van Kamohelo Mokotjo en Bart Schenkeveld.

Lees meer over
Goossens
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties