KNVB doet nog niets met 'moordaanslag' op De Vrij

KNVB doet nog niets met 'moordaanslag' op De Vrij

Stanley Aborah hangt nog altijd geen schorsing boven het hoofd. De KNVB heeft tegen de speler van Vitesse, die afgelopen zondag Feyenoord-verdediger Stefan de Vrij uit de wedstrijd schopte, nog geen maatregelen genomen. Ook is er door de aanklager van de Nederlandse voetbalbond nog altijd geen onderzoek ingesteld naar de grove charge van de voormalig jeugdspeler van Ajax.

In het wekelijke praatprogramma Voetbal International waren de heren aan tafel duidelijk over de actie. 'Dit is gewoon een moordaanslag. Dit is niet hard, dit is idioot. Hard is hard in een tackel met een bal ertussen, dan is alles geoorloofd en is het aan de scheidsrechter om het te beoordelen. Dit is de actie van een idioot die een collega blesseert,' vertelde Johan Derksen. Volgens Eredivisie Live verslaggever en presentator Jan-Joost van Gangelen is er geen twijfel mogelijk. 'Dit is duidelijk. Onbesuisd inkomen met gevaar voor lichamelijk letsel.'

De aanklager van betaald voetbal was er met de slaande actie van Guyon Fernandez in de wedstrijd tegen NEC als de kippen bij om een onderzoek in te stellen en hem vervolgens - overigens volledig terecht - te schorsen voor zes wedstrijden.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties