Schenkeveld met beloften tegen Jong Sparta

Schenkeveld met beloften tegen Jong Sparta

Vanavond ontvangen de beloften van Feyenoord/Excelsior Jong Sparta, Jong Feyenoord/Excelsior staat op de ranglijst op de 7e plaats met 15 punten uit 9 wedstrijden, Jong Sparta staat op de 12e plaats met 8 punten uit 9 wedstrijden. Verdediger Bart Schenkeveld keert vanavond na achttien maanden terug in een officiële competitiewedstrijd.

Schenkeveld raakte in de voorbereiding op het seizoen 2010/2011 zwaar geblesseerd aan zijn knie. De jeugdinternational scheurde zijn kruisband en moest het gehele seizoen toekijken. In de voorbereiding op het huidige seizoen leek de Westlander terug te keren bij de selectie van coach Ronald Koeman, maar een terugslag in zijn herstel hield hem langer aan de kant.

De mandekker, die in het verleden tot de grootste talenten van de jeugdopleiding behoorde, zal tegen Jong Sparta Rotterdam na achttien maanden afwezigheid terugkeren binnen de lijnen. Mogelijk zal de twintigjarige Schenkeveld in het nieuwe kalenderjaar worden verhuurd aan een andere Eredivisieclub, om meer ritme op te doen op het hoogste niveau.

De stadsderby begint op Varkenoord, Olympiaweg 74-76, Rotterdam om 18:30 uur en staat onderleiding van scheidsrechter J.Manschot.

Lees meer over
Schenkeveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties